Back to Top

Boek

Balans in Geluk

 

ISBN/EAN: 978-94-6266-528-6
 € 13,95

 

 

 

 

 

Wil je gelukkiger leven? Dan zal je eerst zelf moeten ontdekken waar ‘gelukkig zijn’ voor jou voor staat.
Meestal vind je je leven niet meer gelukkig als er teveel stressfactoren aanwezig zijn. Met het boek Balans in Geluk leer je de balans in spanning en ontspanning weer te vinden: de ingrediënten voor geluk.
Je kunt dit boek lezen en het gebruiken als zelfhulpboek. Na elk hoofdstuk zijn er oefeningen om het thema van het hoofdstuk te integreren in je doen en laten.
Het pocketboek heeft A5-formaat en 96 pagina’s.
Te koop en te bestellen bij alle boekverkopers.
Wil je hem bij mij kopen vul dan het formulier in o.v.v. Boek Geluk. Bestellingen buiten Hoorn betalen portokosten, al staat het vrij om na afspraak het boek bij mij op te halen.EEN BOEKJE VOL INZICHT

€ 15,-

 

 


Een boekje vol Inzicht (magicnature)
bestaat uit 24 pagina met prachtige natuurfoto’s en spreuken. Alle pagina’s roepen verwondering op over de schoonheid van de natuur, de spreuken zetten je aan het denken en vergroten daarmee je bewustwording en inzicht.

Het boekje  heeft een harde kaft, is 14 x 14 cm en gedrukt in full-colour. Alle foto’s zijn gemaakt door Helene Noordeloos. Je bestelt dit boekje voor € 15,-.

Bestellen gaat via bijgaand formulier, vul deze in en vergeet niet je naam en adresgegevens in te vullen. Verstuur via de groene knop Bestellen.
Bestellingen binnen de Hoornse gemeentegrenzen worden kosteloos uitgevoerd, buiten Hoorn wordt € 4,95 aan portokosten in rekening gebracht. Ook bestaat de mogelijkheid om het boekje persoonlijk bij mij op te halen.
Het boekje is ook verkrijgbaar bij de Hoornse Boekhandel op de Grote Noord te Hoorn.

 

Gewenste boek:

 

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door Terra Luna