Back to Top

Samenrouw

Rouwen doet iedereen op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Maar onder de sociale druk ben je eerder geneigd jezelf niet de tijd te gunnen om de verwerking goed in gang te zetten. Verdriet en eenzaamheid zijn nare ervaringen die het liefst in afzondering en stilte gedragen dienen te worden. Belangrijk in het rouwproces is de verwerking van het verlies. Verdriet deel je soms en soms doe je het alleen. Balans is er wanneer het beiden gedaan wordt. Maar het is moeilijk om verdriet te delen.Wij willen jou graag bijstaan in dit verdriet.

Daarom bieden wij individuele rouwverwerking aan, maar ook groepsgericht, via creatieve rouwverwerking, met familieleden, vrienden of collega’s. Wij bieden een luisterend oor, geven jullie steun en inzicht in jullie rouwproces en gaan creatief aan de slag. Deze creatieve manier wordt in overleg met jullie bepaald. Door bezig te zijn, met iets te scheppen, help je om lichaam en geest weer in balans te krijgen.

SAMENROUW is een samenwerkingsverband tussen Geraldine Deelen van You Gifts en Terra Luna.

Wanneer je verdrietig bent, kijk dan weer in je hart en je zult zien dat je in werkelijkheid huilt om datgene waar je altijd blij van werd.
(Khalil Gibran)