Back to Top

meditatieMeditatie

Meditatie, je denkt al snel aan uren in stilte doorbrengen. Maar wist je dat 20 minuten per dag voldoende is? Moeilijk te leren? Wel nee, dit is voor een ieder haalbaar. Binnen een maand kun je een meditatietraining, ook wel ontspanningstraining, volgen. Meditatie zorgt voor ontspanning , doordat je met aandacht stil staat bij datgeen wat er zich afspeelt in je lichaam en geest. Je verwelkomt alles wat er is, waardoor je je vitaler en energieker voelt. Ik leer je vier technieken die gericht zijn om jouw ontspanning te bereiken, zodat je na afloop weet welke techniek het beste bij jou past en welke jou het meeste oplevert.

Wil je alvast wat ontspanning via meditatie genieten, klik dan hier voor een korte visualisatiemeditatie.

Informatie

Op vier ochtenden of avonden leer je verschillende meditatietechnieken:
de alerte meditatie (bodyscan), de geleide meditatie (visualisatie), de ontspanningsmeditatie en de mantrameditatie.
Deze trainingssessies duren tussen de 1 en 1,5 uur en worden gegeven in Hoorn.
De kosten bedragen € 57,50 voor 4 ochtend/avonden.
Mocht je interesse hebben, meld je aan en zodra een datum bekend is, laat ik het je weten.

Ik organiseer regelmatig stiltewandelingen, ik probeer iedere keer een andere wandeling te organiseren, meestal in of rondom Hoorn. Mocht je hierin interesse hebben, kun je via het aanmeldformulier je opgeven.

Mocht je willen komen mediteren maar niet geïnteresseerd zijn in de cursus kun je ook persoonlijk een datum afspreken. Je betaald dan 7,50 euro per meditatie. Zodra een datum bekend is, zal ik dit in overleg met jou rondmailen en via Facebook bekend maken, zodat anderen ook kunnen inhaken.

“In de stilte kun je beter horen.”