Back to Top

Meditatie

Meditatie, je denkt al snel aan uren in stilte doorbrengen. Maar wist je dat 20 minuten per dag voldoende is? Moeilijk te leren? Wel nee, dit is voor een ieder haalbaar. Binnen een maand leer ik je de beginselen van het mediteren. Ik geef je vier vormen van meditatie mee.
Meditatie zorgt voor ontspanning , doordat je met aandacht stil staat bij datgeen wat er zich afspeelt in je lichaam en geest. Op dat moment ervaar je volledig om in het Nu aanwezig te zijn. Je verwelkomt alles wat er is en door niet mee te gaan in een oordeel hierover, ontspan je. Waardoor je je, op den duur,  vitaler en energieker voelt.
Ook voor het mediteren geldt: ontspanning volgt na inspanning. In het begin zal het moeite kosten, maar door te oefenen, oefenen en oefenen, zal het je ontspanning opleveren.
Ik leer je vier technieken die gericht zijn om jouw ontspanning te bereiken, zodat je na afloop weet welke techniek het beste bij jou past en welke jou het meeste oplevert.

Deze vier lessen kosten je € 57,50, incl. naslagwerk en oefenmateriaal.
Wil je deze cursus doen, meld je dan aan via de aanmeldknop hieronder. We kijken dan samen naar een startdatum.

Zit je teveel vast in steeds terugkerende gedachten of gevoelens? Misschien kun je dan beter de Mindfulnesstraining Bewust omgaan met Gedachten! volgen. Klik hier voor verdere info over deze training.

“In de stilte kun je beter horen.”