Back to Top

Hoofdmassage

hoofdmassageHoofdmassage, waarom? Door spanningen en stress voelt het gebied van hoofd, nek en schouders vaak stram aan. Tijdens een standaard Hoofdmassage van een half uur komen jouw hoofd, nek, schouders, armen, handen en gezicht aan bod. Hierdoor worden de probleemgebieden los gemasseerd, het werkt kalmerend en ontspannend. Voordelen van deze massage zijn niet alleen dat het stressverlagend werkt, het bevordert ook de haargroei, kan verlichting bij kwetsuren bieden en kan zorgen voor een betere nachtrust.

Tijdens de massage zit je in stoel, genietend van een ontspannend muziekje op de achtergrond, terwijl mijn handen jou masseren. Na afloop een korte klankmassage via de oceandrum.

Gun jezelf een moment van ontspanning. Even een half uur helemaal voor jezelf. Even niets te hoeven doen, er gewoon weg alleen maar zijn. Je helemaal over te geven aan het moment van Nu, lekker verwend te worden en niets te hoeven.
En als je het zelf niet wilt ondergaan, een hoofdmassage is leuk als cadeau voor een ander. Je kunt bij mij terecht voor cadeaubonnen van elk gewenst bedrag. Ik verpak ze in een leuke goodiebag met wat kleine attenties.

Hoofdmassage, half uur € 25,-
De massage wordt gegeven terwijl je in een stoel zit.
Voor een afspraak bel met 06 – 104 21 294 of klik hier om een aanmeldformulier in te vullen o.v.v. hoofdmassage (Ik reageer altijd binnen 2 werkdagen, dus hoor je niets, bel me dan toch maar).