Back to Top

Mindfulness BewustRelax

De Mindfulness BewustRelax zijn losstaande sessies.
Of je nu wel of niet Mindfulness hebt gedaan, je bent welkom om een rustmoment voor jezelf mee te maken.

De  Mindfulness BewustRelax sessies duren anderhalf uur en zijn gevuld met ontspanning via meditatie, visualisatie en gericht op jou. Opties voor thema’s waar je tegen aan loopt, mag je van te voren aan mij kenbaar maken. De reguliere thema’s van de Mindfulness komen aanbod. Denk hierbij aan het aanwezig zijn in het NU, zonder oordelen te leven, geen aannames te hebben en mild te zijn naar jezelf.

Ik leer je bewust te kijken naar zowel je gedachtenpatronen als naar je ontspanmomenten op de dag. Elke maand plan ik een weeklang de ochtend in om met jou een BewustRelax sessie te houden. Bij meerdere aanmeldingen mag jezelf aangeven of je in groepsverband of liever alleen meedoet. En mocht de middag beter uitkomen, ook daar ben ik flexibel in.

De sessies worden bij mij thuis gegeven, van 10 tot 11.30 uur, maximale groepsgrootte is vier personen. Kosten bedragen € 20,- p.p. per sessie.
Je kan er vanuit gaan dat de sessie altijd in de laatste week van de maand plaatsvinden. Mocht het voor jou in die week niet uitkomen, neem contact op, samen kunnen we een andere datum inplannen.

Aanmelden kan via onderstaande knop, vul bij veld  ‘Opmerkingen’ de datum in waarop je wilt meedoen.