Back to Top

Mindfulness voor jongeren

Mindfulness voor jongeren is voor jongeren tussen de 17 en 23 jaar die moeite hebben met de hun huidige leven.
Jongeren worden geconfronteerd met een boel veranderingen op deze leeftijd, studie, relatie, uit huis, werk e.d. zijn voor hun nieuw. Tel daarbij de maatschappelijk en sociale druk bij op en er ontstaat stress.

Indien je deze moeilijk los kunt laten, je veel piekert, je vaak moe of uitgeblust bent, dan bestaat de mogelijkheid dat je over je grenzen heen gaat of blijft gaan. Via Mindfulness voor jongeren leer je in acht weken de aandacht bij jezelf te houden, je bewust te worden van je gedachten en je stressniveau te beheersen.

In acht wekelijkse sessies ga ik met je aan de slag om de balans tussen spanning en ontspanning te herstellen. Via oefeningen, zowel tijdens de sessies als thuis, leer ik je bewust te worden hoe jouw gedachten je gedrag en gevoel beïnvloeden. En hoe je deze kan aanwenden om je weer lekker in je vel te voelen.

Dit is een aangepaste versie van de volwassenentraining. Vooraf aan de aanmelding wil ik graag kennis met je maken en met je overleggen of het beter is om deze training te volgen i.p.v. de volwassenentraining.

De kosten zijn € 150,- voor 8 sessies, inclusief naslagwerk en oefenmateriaal.
Voor een gratis intakegesprek of aanmelding gebruik de knop onderaan de pagina.