Back to Top

Mindfulness: Bewust omgaan met Gedachten!

Mindfulness Bewust omgaan met Gedachten! leert je de theorie van mindfulness door deze meteen toe te passen. Behalve de wekelijkse sessies ga je zelf dagelijks aan te slag om het geleerde in praktijk te brengen. Je krijgt elke week huiswerk mee en daarmee oefen je dagelijks in de praktijk.

Mindfulness helpt je om te leren omgaan met stress. Het maakt problemen overzichtelijker, waardoor meer ontspanning ontstaat. Via oefeningen wordt je bewustzijn geprikkeld, waardoor je je bewust wordt van hoe je gedachten jouw gedrag en gevoel beïnvloeden.
Na de acht weken heb je een aantal handvaten die jou de rust kunnen geven waar je naar zoekt. Concreet leer je verwachtingen en aannames los te laten, je gedachtenpaden te veranderen, je stressniveau te hanteren, je grenzen te bewaken en je rust te nemen. Dit alles zorgt ervoor dat je mee in het huidige moment aanwezig bent, niet meer in (pieker)gedachten meegaat, je focus versterkt en bewuster in het leven staat.

Deze training van 8 sessies kost € 150,- incl. naslagwerk en oefenmateriaal.
Bij 3 personen of meer bedragen de kosten € 137,50 per persoon.

Wil je de Mindfulness Bewust omgaan met Gedachten! training volgen, neem dan contact op om samen een startdatum te bepalen.
Aanmelden via de knop onderaan de pagina.

Na de mindfulness is er ruimte voor onderhoud: