Back to Top

Biografie

Biografie

Helene Noordeloos is geboren in 1965 in Amsterdam, maar tegenwoordig wonend en werkzaam in Hoorn. Zij is behalve echtgenoot en moeder, al ruim vijftien jaar coach en cursusleidster in haar eigen Praktijk in Bewustwording, Terra Luna.
Schrijven heeft ze altijd graag gedaan. Vroeger schreef ze al gedichten en korte verhalen. Ook heeft ze alle teksten voor cursussen in haar Praktijk geschreven.

Toen er tijdens de COVID-lockdown geen les meer gegeven mocht worden is het idee ontstaan om de lessen in boekvorm uit te geven. Dit resulteerde in drie boeken, die samen een duidelijke en eenvoudige beschrijving (met oefeningen) geven om tot een balans in het leven te komen. Elk deel heeft een centraal thema, Geluk heeft te maken met Spanning en Ontspanning, Structuur met Chaos en Perfectie en Liefde met Hoofd en Hart.

Door deze werk gerelateerde boeken heeft Helene de smaak van het schrijven weer te pakken gekregen. In 2022 werd haar eerste korte thrillerverhaal (IJskoude hebzucht) opgenomen in de Hermesbundel IJkoude Moord. Een jaar later werd haar tweede korte thrillerverhaal (Fenomenaal uitzicht) opgenomen in een Hermesbundel Fatale Ontmoeting. Beide bundels zijn uitgegeven door Uitgeverij Ellessy.

Momenteel werkt Helene aan een thriller.

Helene Noordeloos