Back to Top

Timemanagement:
Tijd over met structuur!

geen tijd

In de Timemanagementcursus Tijd over met Structuur! ligt de nadruk naast tijd, op de bewustwording van je eigen capaciteiten. Maar ook als je graag de controle iets wil laten varen of juist meer controle wil aanbrengen in je leven, dan is deze korte cursus in timemanagement daar een goed hulpmiddel voor. Via een eenvoudig 5-stappenplan leer je structuur aan te brengen in je hoofd, je omgeving en in je werk. Via verbeterpunten en efficiëntie leer je balans te creëren in je tijd voor leven, werk en ontspanning.

Deze workshop is niet alleen voor chaoten bedoeld, ook perfectionisten hebben er baat bij. Chaos en Perfectie zijn elkaars tegenpolen (dualiteiten), zolang ze beiden niet in balans worden gebruikt, ontstaat er disharmonie in je leven. Integreer je beiden in goede mate in je leven dan creëer je structuur. Structuur die jou de houvast geeft om ontspannen te leven.  Deze structuur zorgt ook voor een ritme in je dagelijkse werkzaamheden. Door je focus aan te scherpen (chaoten), of juist meer los te laten (perfectionisten) ontstaat er ruimte voor ontspanning.

Het geleerde breng je meteen in de praktijk: in de eerste les krijg je de handvaten aangereikt, waarmee je aan de slag gaat. In de laatste les bekijken we hoe het gegaan is, waar je tegenaan loopt en hoe dat verbeterd kan worden. Structuur kan op verschillende vlakken in ons leven aangebracht worden, in ons huishouden, ons werk, onze gedachten. Door echt aan de slag te gaan met de oefeningen en ook door te blijven oefenen zet je een beweging in de gang.  Is jouw automatische piloot ingesteld op chaos of op perfectie? Weet dat een automatische piloot handmatig kan worden uitgeschakeld en opnieuw geprogrammeerd. De verandering zit in jou!

Deze cursus bestaat uit 2 lessen voor € 55,- incl. naslagwerk. Aanmelden kan via de knop onderaan deze pagina of hier.

Ook bestaat de mogelijkheid om de workshop via mijn boek Balans in Structuur (chaos perfectie) zelfstandig te doen. Wil je het boek bestellen, klik dan hier.