Back to Top

Gelukscursus:
Gelukkig worden, zijn en blijven!

De afgelopen jaren kan ik volmondig zeggen IK BEN GELUKKIG! En ik wil dit graag delen met jou, want in de loop naar dit gelukkig zijn toe, is het me duidelijk geworden dat geluk toch echt in jezelf zit. Met deze gelukscursus probeer ik je te helpen dit plekje in jezelf te vinden. Het doel is je gelukkiger te voelen, te ontdekken wat geluk voor jou betekent en hoe je dit gevoel kan vasthouden. Wat  betekent geluk voor jou en hoe kan je je eigen instelling ten aanzien van geluk veranderen?

Het leven is een groot feest, soms met diepte-, soms met hoogtepunten. De kunst is om ondanks alles toch zoveel mogelijk genoegdoening te vinden en je gelukkig te blijven voelen op de lange termijn. Willen we niet allemaal het beste uit ons leven halen? En dat doel gaan we bewerkstelligen, o.a. door te accepteren dat je ongelukkig mag zijn! Niemand is 24/7 gelukkig, het gaat om de juiste balans in je leven, en niet de weegschaal laten doorslaan van gelukkig naar ongelukkig zijn. En visa versa.

Je kunt kiezen voor twee mogelijkheden om met geluk bezig te zijn. Gelukkig worden, zijn en blijven!, een cursus van 5 lessen of de combi met mindfulness, Balans in Geluk van 6 lessen.

Balans in Geluk bestaat uit 6 wekelijkse sessies van 2 uur. De lessen zijn opgebouwd via het boek Balans in Geluk (spanning ontspanning). Na afloop van de cursus ontvang je dit boek. Gedurende de cursus ben je bezig met je eigen geluk en Mindfulness via theorie, oefeningen en meditatie. 6 lessen voor € 150,-

Gelukkig worden, zijn en blijven! bestaat uit 5 lessen voor € 67,50 incl. naslagwerk. Starten kan in overleg.
Aanmelden voor een van deze cursussen kan via onderstaande knop.

“Geluk is een richting, geen punt.”
(Loesje)