Back to Top

mindfullnessMindfulness

Mindfulness leert je om in het moment van NU te blijven. Het leert je om inzicht te krijgen in hoe jouw gedachten werken. Daarnaast leer je hoe je kunt omgaan met stress en piekeren kunt stoppen en voorkomen. Tevens geeft dit je de ruimte voor het verhogen van jouw concentratie, jouw zelfwaarde en zelfvertrouwen en kan jouw stressniveau verlagen. Kortom het laat je jouw eigen waarheid toetsen aan de realiteit.

Na een paar weken oefenen merk je al direct resultaat in je denken en doen. Tijdens de lessen leer je dan ook wat ontspannen inhoudt, en hoe je jouw aandacht bij jezelf leert houden. Concreet leer je inzicht te krijgen in jouw gedachtenpaden en energieniveau.

De volgende mindfulnesscursussen worden gegeven:

Je kunt ook kiezen voor een totaalpakket ontspanning, klik hier voor info.

Informatie

Alle cursussen gaan alleen door bij een minimale bezetting van 6 personen. En zijn inclusief naslagwerk.
Wil je liever niet in een groep, dan bestaat de mogelijkheid tot individuele sessies, voor info/kosten neem telefonisch contact met me op via 06-10421294.
Via de aanmeldknop hieronder kun je op de Agenda bekijken wanneer een cursus staat ingepland, indien niet ingepland dan kun je je vrijblijvend opgeven. Zodra een datum bekend is, krijg je hiervan bericht en bepaal je dan of je mee wilt doen.