Back to Top

mindfullnessMindfulness

Mindfulness leert je om in het moment van NU te blijven. Het leert je om inzicht te krijgen in  jouw gedrag en gedachten. Daarnaast leer je hoe je kunt omgaan met stress en piekeren. Je krijgt handvaten aangereikt om zelf de controle te krijgen over jou stressniveau. Leer te leven met de aandacht in het NU en laat de gedachten over hoe het was of hoe zou moeten zijn los.

Na een paar weken oefenen merk je al direct resultaat in je denken en doen. Tijdens de lessen leer je dan ook wat ontspannen inhoudt, en hoe je jouw aandacht bij jezelf leert houden. Concreet leer je inzicht te krijgen in jouw gedachtenpaden en de daaropvolgende handelingen.

Maak een keuze uit onderstaande lijst om meer info hierover te krijgen:

Vanwege COVID-19 maatregelen alleen Mindfulness Online te volgen. Klik hier voor info/aanmelding.
Privélessen kunnen wel geboekt worden.

Informatie

Alle cursussen gaan alleen door bij een minimale bezetting van 6 personen. En zijn inclusief naslagwerk.
Wil je liever niet in een groep, dan bestaat de mogelijkheid tot individuele sessies, voor info/kosten neem telefonisch contact met me op via 06-10421294.
Via de aanmeldknop hieronder kun je op de Agenda bekijken wanneer een cursus staat ingepland, indien niet ingepland dan kun je je vrijblijvend opgeven. Zodra een datum bekend is, krijg je hiervan bericht en bepaal je dan of je mee wilt doen.