Back to Top

Mindfulness op de werkvloer

Mindfulness op de werkvloerHet grootste probleem van deze tijd is toch wel de stress die werknemers ondervinden. Of dit nu privé ontstaat of op de werkvloer, met Mindfulness op de werkvloer kan een balans tussen spanning en ontspanning worden bereikt.

Via oefeningen leert men om te gaan met stress, onderzoekt men non-productieve gedachtengangen en leert men deze om te buigen.
De workshop Mindfulness op de werkvloer bestaat uit theorie en oefeningen uit de Mindfulnesstraining. Er zijn 4 verschillende versies van de workshop, dus u kunt deze workshop eventueel vier keer boeken.

De dagworkshop kan op de eigen locatie of elders worden gegeven, graag maak ik een persoonlijk afspraak met u om een en ander uit te werken.

De kosten voor de workshop bedragen per dag € 550,- voor maximaal 20 personen, dit is inclusief naslagwerk en exclusief BTW,  zaalhuur en lunch. Voor verdere informatie en/of aanmelding gebruik de aanmeldknop.

De training kan op de werkvloer worden gegeven. Ook kunt u ervoor kiezen de training voor individuele werknemers te vergoeden. Voor informatie over de training kunt u terecht op de pagina Mindfulness: Bewust omgaan met Gedachten!