Back to Top

Chakra’s: Inzicht in jezelf

chakra'sIn deze chakracursus leren we over het menselijk energiesysteem met behulp van de 7 energiecentra in ons lichaam: de chakra´s. Door je te richten op jouw energiepunten leer je bewuster te worden. Je leert wie je bent, wat je kan, wat je wilt, waar jouw kracht ligt en waar je jezelf kunt verbeteren.

De chakracursus bestaat uit een introductiecursus, met daarop een vervolgcursus. Deze laatste is alleen te volgen als men de introductiecursus heeft gevolgd.

De thema’s per chakra zijn:

  • overleven/overtuigingen
  • dualiteit/jij en de ander
  • wilskracht
  • liefde
  • communicatie/creativiteit
  • intuïtie
  • kennis/inzicht

Elke les bestaat uit theorie, oefeningen en het delen van ervaringen. Daarnaast ga je wekelijks met het onderwerp aan de slag door erover na te denken, hoe dit in jouw leven speelt. In deze lessen staan vooral de kwaliteiten van jezelf centraal, hoe is de balans bij jou en hoe pas je deze toe in jouw leven.  Na iedere les krijg je de lesstof mee naar huis. Hierdoor heb je na afloop een naslagwerk die je ten alle tijden kunt gebruiken om het geleerde weer in praktijk te brengen. Deze cursus is gericht op zowel ons energetisch en lichamelijk lichaam, alsmede op ons denkvermogen. Door allen in balans te gebruiken ontstaat een harmonie voor lichaam en geest.

Meld je aan via de aanmeldknop hieronder. In overleg kiezen we dan een startdatum.

Allebei de cursussen bestaan uit 7 lessen voor €90,- incl. naslagwerk.
Bij meer dan 2 personen zijn de kosten € 87,50 per persoon.

“Wees jezelf. Er zijn al zoveel anderen!”

Najaar 2021, Jacqueline:
“Op internet las ik over chakra’s en vond dit erg interessant. Ik wilde het graag op mezelf toepassen en zocht een cursus. Zo ben ik bij Helene terechtgekomen. Er werd een chakra per sessie behandeld met uitleg, edelstenen, kleuren, visualisaties en oefeningen. De vragen die gesteld werden probeerde ik intuïtief te beantwoorden. Erg leerzaam! Sindsdien luister ik daar meer naar.”