Back to Top

Boeken

Boeken die ik tot nu toe heb geschreven en zijn uitgegeven vind je hieronder. De boeken gebaseerd op het cursusaanbod van Terra Luna zijn de ‘Balans-serie’. Elk boek heeft een ander thema over het bewust worden en bewust zijn van ons leven.

Boek StructuurBalans in Structuur
chaos perfectie

Structuur heeft iedereen nodig, het geeft houvast. Te weinig structuur veroorzaakt chaos, teveel structuur perfectie. Als een van beiden problemen oplevert, ontstaat er een situatie waarin je je niet prettig voelt. Dit doe-het-zelfboek helpt je om weer prettig met je leven om te gaan, of dit nu thuis is of op je werk.

Voor € 15,- te koop bij alle (online) boekverkopers. In Hoorn te koop rechtstreeks bij mij. Vul het bestelformulier in, o.v.v. Boek Structuur. Buiten Hoorn reken ik portokosten, maar je kunt hem ook bij mij ophalen.

Wil je naar aanleiding van het boek de workshop volgen? Klik dan hier.


boek Balans in GelukBalans in Geluk
spanning ontspanning

Dit doe-het-zelfboek is voor mensen die aan hun persoonlijk geluk willen werken. Gelukkig zijn wil zeggen dat je kunt accepteren. Hoe meer ontspanning je inbouwt in je dagelijkse leven, hoe gelukkiger jij je voelt. Je kunt zelfs gelukkig zijn in het ongelukkig zijn. Door zelf aan de slag te gaan met de thema’s in dit boek leer je de balans te vinden om de wereld om je heen krachtig tegemoet te treden.

Voor € 13,95 te koop bij alle (online) boekverkopers.
Je kunt hem ook bij mij kopen, vul dan het formulier in, o.v.v. Boek Geluk. Buiten Hoorn reken ik portokosten, maar je kunt hem ook bij mij ophalen.

Wil je naar aanleiding van het boek de cursus Geluk volgen? Klik dan hier.
Of misschien iets met Mindfulness? Klik dan hier.


Een boekje vol Inzicht

EEN BOEKJE VOL INZICHT

Dit boekje (14×14 cm) met harde kaft bestaat uit 24 pagina met prachtige full-colour natuurfoto’s en spreuken. Alle foto’s zijn door mijzelf genomen en voorzien van bewustzijnsspreuken

Voor € 15,- alleen te koop door het formulier in te vullen, o.v.v. Boekje Inzicht. Buiten Hoorn reken ik portokosten, maar je kunt het boekje ook bij mij ophalen.


Een ijskoude moord

EEN IJSKOUDE MOORD

In dit boek vind je mijn debuut als thrillerverhaalschrijfster. Ook 19 andere verhalen zorgen voor genoeg spannend leesplezier.
De opbrengst van dit boek gaat naar Villa Pardoes, waar ze zieke kinderen en hun familie een onvergetelijke vakantie bezorgen.
Uitgeverij Ellessy, ISBN nr. 978-94-6449-460-0
Ook een e-book en luisterboek zijn te bestellen.

Voor € 15,-  te bestellen bij alle (online) boekhandels.

Exemplaren van alle boeken zijn ook (online) te bestellen bij alle boekverkopers.

Volg me op insta: helenenoordeloos

 

Gewenste boek:

 

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door Terra Luna