Back to Top

Helene Noordeloos

Helene Noordeloos

Mijn naam is Helene Noordeloos, geboren in 1965 te Amsterdam. Sinds februari 2007 heb ik een praktijk in Bewustwording in Hoorn. Mijn vele ervaringen, zelfstudies en opleidingen (zie onderstaand een greep uit mijn gevolgde studies) zet ik in om mensen die uit balans zijn te helpen deze weer te (her)vinden. Hiervoor maak ik gebruik van coaching en mindfulness. Ook mijn eigen ervaringen als mens, moeder en partner spelen daarbij een belangrijke rol.
Naast het helpen van mensen vind ik het ook leuk om te fotograferen en bij natuurfoto’s mooie spreuken te plaatsen.
Voorbeelden hiervan zijn te zien in het boekje dat ik verkoop (klik hier voor info) of op mijn insta-account: terraluna28
Als je je afvraagt waarom mijn prijzen veelal lager liggen dan bij collegae, dan komt dit omdat ik niet aangesloten ben bij brancheverenigingen en verzekeraars. Mijn inziens laten die de prijs stijgen en zegt het niets over de kwaliteit van lesgeven. Aan het aantal positieve reacties dat ik tot nu toe krijg, vertrouw ik erop dat het met mijn kwaliteit goed zit. En als je dit niet gelooft, wat let je om het zelf te ondervinden?
Wie weet tot ziens?!
Helene Noordeloos

Gevolgde opleidingen:
2018 Lifecoach
2017/2018 Psychosociale Basiskennis CPION
2011 Mindfulness Based Cognitive Therapy
2009 Indiase Hoofdmassage
2008 Praktische Psychologie
2000-2002 ASPI/Spiritueel begeleider