Back to Top

Mindfulness Onderhoudsdag

Ooit eens een mindfulnesstraining gevolgd en is alles een beetje weggezakt? Tijd voor een opfrismoment met de Mindfulness Onderhoudsdag.

Het is moeilijk om dagelijks te blijven oefenen met mindfulness. Tijdens de training was er nog een stok achter de deur, wekelijks bijeen en huiswerk maken. Maar nu sta je er alleen voor en dan blijkt dat je misschien toch weer bent meegegaan in je vaste (denk)patronen. Vandaar dat ik deze dag aanbiedt. Even weer met aandacht naar Mindfulness.
Je aandacht weer terugbrengen naar de balans tussen spanning en ontspanning. De Mindfulness Onderhoudsdag brengt je weer terug naar het Nu, naar je focus, je zelfcompassie en je bewustwording van je gedachtenpatronen. Hierdoor ontstaat weer ruimte voor ontspanning.

Je kunt regelmatig voor jezelf een mindfulness Onderhoudsdag inplannen.  Deze dag wordt vanwege de Coronamaatregelen alleen voor 2 deelnemers gehouden.

De onderhoudsdag wordt gegeven van 10.00-16.00 uur en is inclusief lunch, naslagwerk en oefenmateriaal op USB-stick of CD’s.

Je investering voor deze dag bedraagt € 77,50. Dit is inclusief lunch en naslagwerk.
Deze dag wordt in Hoorn gegeven en de datum gaat in overleg, indien er geen startdatum in de agenda gepland staat.

Mindfulness Onderhoudsdag