Back to Top

Online Mindfulness

Online mindfulness, waarom? Speciaal voor de tijd waarin we nu leven en te maken hebben met de Coronamaatregelen heb ik de Mindfulnesstraining online gezet. Online mindfulness komt voor 80% overeen met de reguliere training, de groepsoefeningen zijn echter vervallen, je doet het nu helemaal alleen.
Voor info over Mindfulness klik je hier.

Je kunt Online Mindfulness vanachter je computer, tablet of smartphone doen. Elke week bekijk je een videosessie en aansluitend lees je de gemailde tekst en huiswerkvragen door. Hiermee ga je de aankomende week mee aan de slag, tot de volgende videosessie.

Net als bij de reguliere training ga je dus 8 weken achtereenvolgend met deze training aan de gang. Het is wel de bedoeling om de training wekelijks op dezelfde dag/avond te gaan volgen. Tussendoor bestaat de mogelijkheid om e.e.a. nog te vragen of uitgelegd te krijgen via mail- of belcontact.

De kosten voor deze training bedragen € 110,-
Hiervoor krijg je:
– wekelijks een video met uitleg en oefeningen
– wekelijks tekst, na afloop heb je dus een naslagwerk
– huiswerkbegeleiding

Doe je mee? Aanmelden: klik hier

Als je Online mindfulness hebt gevolgd kun je maandelijks aanhaken bij de Mindfulness-sessies. Dit zijn onderhoudssessies om mindfulness te blijven toepassen in je dagelijkse leven. Kijk in de Agenda voor de eerstvolgende sessie.